čtvrtek 13. srpna 2015

Závěsný protiproud

Vestavěný protiproud je vhodné instalovat při stavbě bazénové vany do. Bazénový závěsný protiproud ocení zdatní plavci, kteří si rádi intenzivně zaplavou. Toto provedení lze snadno instalovat do již postavených bazénů . Závěsné protiproudy BADU JET.


Vybavený regulovatelným přisáváním vzduchu a směrovatelnou tryskou. Riva - závěsný protiproud určený pro aktivní .

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte . Kdy vestavěné protiproudy jsou zabudovány přímo v bazénu a instalují se při samožné stavbě bazénu. Určený pro dodatečnou montáž s možností jednoduché demontáže. U protiproudu umístěném do bazénu lze regulovat jak sílu proudu, tak i jeho směr a. Protiproudy závěsné se zavěšují na již postavený bazén. Dvě trysky o průměru mm.


Bazénové protiproudy Brilix, Hanscraft, Badu Jet, Vag Jet Bazénové protiproudy vestavné a závěsné , Štěpán Hradec Králové. Prodám závěsný PROTIPROUD Pooljet. Dva kusy, oba nebo samostatně.

Vysvětlení označení: Spot - protiproud je . Průtok vody lze regulovat s vyjímkou typu Action 2V tryskou umístěnou ve spodní části protiproudu. Existují dva typy protiproudů - vestavěný a závěsný , které se rozdělují podle způsobu instalace. Jednoduchá instalace upevněním pomocí šroubů na okraj bazénu. Stella - nejvýkonnější závěsný protiproud.


V naší nabídce naleznete široký výběr závěsných protiproudů za velice příznivé ceny. PÍSKOVÁ FILTRACE, BAZÉNOVÝ PROTIPROUD A PŘÍSLUŠENSTVÍ - rychlá. Dodáváme i protiproudy závěsné , ty nejsou pevnou součástí bazénu, nejsou . Je určen pro dodatečnou montáľ k zapuątěným bazénům. Bližší informace po telefonu.


Baví se před vámi sousedé o tom, jaký protiproud by chtěli do. Do nadzemního bazénu je lepší pořídit si závěsný protiproud , který není . Součástí je tryska s nastavitelným průtokem a směrem. Integrované bílé LED světlo zajišťuje . Veškeré příslušenství bazénu je integrováno do jediné závěsné jednotky. Tato jednotka může tedy obsahovat filtraci, protiproud , podvodní světla a případně i .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky