čtvrtek 20. srpna 2015

Krytý bazén sareza

Krytý areál: metrový plavecký bazén , dětský bazén se skluzavkou, výuka plavání pro školy, odpolední kurzy plavání pro děti ve věku – let, 1metrový . Vodní svět SAREZA v centru Ostravy, který je svým špičkovým vybavením a zázemím na evropské. Prodej kurzu plavání pro děti od – let na I. V tom případě budete náš velký plavecký bazén milovat. Krytý areál nabízí: metrový plavecký bazén , dětský bazén , výuka plavání pro školy, odpolední kurzy plavání pro děti 5-let,.

Krytý bazén SAREZA Ostrava - Poruba, Ostrava, Czech Republic. Provoz krytého bazénu s tobogánem, párou a venkovním areálem s bazénem. K dispozici je solární studio, posilovna a fitness. To co jsem tam zažila, mě . Zábava a sportovní vyžití pro celou vaši rodinu.


Pro deti maji kryty bazen otevreny az od 13:behem. Vítame Vás v katalógu služieb. Nechtěli jsme však jen rozšiřovat plavecký bazén , chtěli jsme, aby to .

Momentálně projektujeme projektovou dokumentaci výměny bazénových VZT jednotek v bazénu . Máme radost a těšíme se na realizaci! Bezmála pět měsíců trvající rekonstrukce krytého bazénu v Porubě. Sareza , která bazén provozuje, Hana . V nabídce krytého bazénu v Ostravě-Porubě je celoroční tobogán se světelnými a denními efekty o. Kromě padesátimetrového bazénu je zde také dětský bazén, kde probíhá výuka . Komplexní zařízení nejen pro letní sportovní vyžití stojí pár minut chůze od centra Poruby. Ve venkovním areálu najdete.


Ideální místo pro váš volný čas. Vizualizace revitalizace venkovního prostoru krytého bazénu v Ostravě-Porubě. V Ostravě najdete desítky unikátních sportovišť. Sochora, Ostrava - Poruba. Letní koupaliště Ostrava-Poruba, Vodní areál Jih, . Jedno z nejnavštěvovanějších sportovišť v Ostravě, krytý bazén v Porubě.


Koupaliště ( bazén , park). Jaroslav Kovář, ředitel společnosti SAREZA : “Velký problém bylo, .

Otevřeno každý den od 6:do 21:OO. Sraz, ve středu i ve čtvrtek ve 1hodin na bazéně. Je tu toho k využití mnohem více.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky