pondělí 31. srpna 2015

Elektrický malotraktor

Traktor, ktorý šetrí Vašu peňaženku i životné prostredie! Ide o plnohodnotný malotraktor do záhrady, s komfortnou obsluhou a bezhlučnou prevádzkou! Práci koordinoval také Fraunhoferův . Elektrický traktor Kulan vznikal v laboratořích POLY-LAB.


Představení malotraktorů JINMA a veškeré informace o těchto strojích.

Inzeráty elektricky malotraktor. Bezplatná inzercia, elektricky malotraktor predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Studenti ze zemědělského učiliště v Dačicích postavili elektricky poháněný malotraktor , se kterým se úspěšně zúčastnili i ekologického oskara, . John Deere například ukáže první vysoce výkonný elektrický traktor zapadající do konceptu Zemědělství 4. Prodám zahradní traktor Hurricane. Traktor s elektrickým pohonom je svetová novinka. Vyrába sa pritom na Slovensku.

Tomu môže byť už onedlho koniec. Slovenský producent ponúka elektrický malotraktor z vlastného vývoja. Predám jednonápravový diselový malotraktor zn. Je vodou chladený, s elektrickým štartovaním alebo štartovanie kľukou.


Pin and more on Vedomosti by riaskort. Nabídka zahradních grilů, kultivátorů, malotraktorů , sekaček, sněhových fréz,. Eduard Zirm, firma 1Eichmann elektrická – jiskra – výstroj 24.


Svojou robustnou konštrukciou a bohatým vybavením sa malotraktor radí medzi poloprofesionálne stroje, ale cenovo zostáva na hladine strojov HOBBY. MTT-1je elektrický pásový pomocník takmer do každého terénu a pochádza z kanadského Quebecu. Tento subkompaktní traktor je zkonstruován . Elektrocentrály za traktor , FEIN-NÁŘADÍ s. Tento model je vybaven třístupňovou hydrostatickou převodovkou. Dětský čtyřtaktní zahradní traktor s přívěsem 110ccm cerveny. Výhodou je i fakt, že mechanismus vysypávání koše (manuální nebo i elektrický ) obsluha pohodlně ovládá, aniž by musela vstát ze sedačky.


Jednoosý malotraktor Motor SICH MB-13E benzínový čtyřtakt HP elektrický startér - je určen k mechanizaci práce související s kultivací půdy a dalších . Naše malotraktory vyrábame výhradne z najkvalitnejších komponentov. Navazujeme na tradici Agrostroje Prostějov - vyrábíme zahradní traktory, malotraktory a přídavná zařízení.

Nabízíme i bazarové nebo předváděcí stroje za. Mimo ručně vedených existují též jako malotraktory s připojitelným žacím . Udržiavať záhradný traktor Husqvarna v dobrom stave je ľahké.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky