pátek 14. srpna 2015

Gardena čerpadlo do sudu 4000 2 automatic comfort

Z nádrže můžete pohodlně plnit . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zahradní čerpadlo do sudu s integrovanou ochranou proti chodu nasucho. Do zimy pekne fugnovalo, . Velmi snadno se obsluhuje a má . GARDENA záruka spokojenosti a kvality. Ponorné čerpadlo do sudu k zavlažování např. Ideální k pohodlnému plnění zalévacích konví.


Jmenovitý výkon, W, 5W. Výkonná a pohodlná ponorná vodárny do sudu k zavlažování např. Výkonné a pohodlné čerpadlo do sudu k zavlažování např. Chod na sucho není možný díky plovákovému spínači: provoz čerpadla se při příliš nízké hladině vody automaticky vypne.


Tiché a výkonné čerpadlo do sudov s elektronickým tlakovým spínačom. Toto je překlad originálního německého návodu k obsluze. Přečtěte si prosím pečlivě návod k obsluze . Integrovaná automatická funkce – úsporný a praktický provoz . Worldtechnika Alena Štěpánková Jana Morávka 422. Připojovací rozměr výtlak (palce) Automatická tepelná ochrana ANO Krytí IP Ochrana proti. Kompaktní a připravený k okamžitému použití: roll-up automatic – pro menší zahrady a dvory.


Běžně se využívají pro čerpání vody ze studně nebo ze sudu se současným připojením. Comfort , elektrické, jmenovitý výkon 5W, max. Sudové čerpadlo s funkcí automatického zapínání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky